Een bezoek aan de meeuwenkolonie

Op 22 juni j.l. traden we heel even letterlijk in de voetsporen van Niko Tinbergen. We brachten onder leiding van boswachter Hille van Dijk (Staatsbosbeheer) en met Kees Lesuis (artistiek leider van Oerol) een bijzonder bezoek aan de meeuwenkolonie op de Boschplaat van Terschelling.

Het was een prachtige (en zonovergoten) dag. Naast het opdoen van inspiratie hebben we vooral genoten van Hille van Dijk (een markante persoonlijkheid met ongelooflijk veel kennis van Terschelling en zijn natuur en geschiedenis) en hebben we het ook gehad over wat er al dan niet mogelijk is rondom een meeuwenkolonie. Ook hebben we een aantal potentiële lokaties bezocht.

Zie hieronder voor een beeldverslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s