Theatrale lezing Carel ten Cate over ‘Supernormale schattigheid’

Op 25 september vond de drukbezochte theatrale lezing over ‘supernormale schattigheid’ plaats in het Studium Generale programma van de Rijksuniversiteit Groningen. Hoogleraar gedragsbiologie Carel ten Cate (Institute of Biology, Universiteit Leiden) gaf een lezing over de kracht van overdrijving, karikaturen en de evolutie van stripfiguren. Ook kwamen interessante nieuwe inzichten met betrekking tot het oorspronkelijke experiment van Niko Tinbergen aan bod. Deze lezing zal op 28 oktober nogmaals plaatsvinden in Museum Boerhaave te Leiden, waar vervolgens ook de voorstelling/tentoonstelling op binnenplaats te bewonderen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s