Theatrale lezing Tila Pronk over ‘Supernormale aantrekkingskracht’

Op 13 september j.l. vond de eerste theatrale lezing plaats in het kader van De meeuwen van Tinbergen in het Soeterbeeck programma van de Radbout Universiteit Nijmegen. Alle lezingen uit de reeks worden door ons ingeleid met een theatrale scene die de context en oorsprong van het begrip supernormale prikkels verbeeldt. Tila Pronk gaf een lezing over supernormaliteit met betrekking tot (seksuele) aantrekkingskracht. Hieronder kun je de lezing terugkijken en ook een kort item bekijken van de studentenzender Campus in Beeld (vanaf 4:25 – 6:25).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s