Theatrale lezing over supernormale beeldcultuur door Jeroen Jansz – TU Eindhoven

Op 17 oktober 2012 vond de theatrale lezing plaats van Jeroen Jansz (hoogleraar Media en Communicatie, Erasum Universiteit Rotterdam)in het studium Generale programma van de Technische Universiteit Eindhoven.

Een zintuiglijke lezing over supernormale prikkels en hoe die in het dagelijks leven ons gedrag beïnvloeden.  Super normale prikkels  zijn kunstmatige prikkels waar we sterker op reageren dan op natuurlijke prikkels.  Jeroen Jansz, hoogleraar Media en Communicatie, reflecteert vanuit zijn vakgebied op dit fenomeen: hoe beïnvloeden games en internet je gedrag? Eén ding is zeker: don’t trust your instincts!

Deze lezing maakt onderdeel uit van het kunst en wetenschapsproject De Meeuwen van Tinbergen van theatergroep Cowboy bij Nacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s