Crowdfunding van start!

En we zijn los! Door middel van crowdfunding – het principe dat veel mensen een kleine investering doen om gezamenlijk een groter bedrag bij elkaar te krijgen – proberen we in een korte tijd voldoende budget bij elkaar te krijgen om het multifunctionele decor van dit project te kunnen realiseren. Voor een periode van 60 dagen is het mogelijk om ons project financieel te ondersteunen via de crowdfundingswebsite Voordekunst. Iedere bijdrage levert natuurlijk ook iets op: kijk voor meer informatie de beloningen op onze pagina op voordekunst.nl. Help ons en zegt het voort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s