Boerhaave Debat over supernormale prikkels op NTR Radio 5

Als onderdeel van onze aanwezigheid op Oerol 2011 vond gisteren in het Centrum voor Natuur en Milieu te West-Terschelling, een speciale editie plaats van het maandelijkse Boerhaave Debat op Radio 5, georganiseerd door de NTR (Hoe? Zo! Radio) en Museum Boerhaave te Leiden. Uitzending vond plaats op 22 juni 2011 van 20.00 uur – 21.00 uur. Het geheel is hier integraal terug te luisteren.

Deelnemers aan het debat waren Marcel van Ool (cultuurhistoricus van Staatsbosbeheer), Bart Grob (conservator van Museum Boerhaave, Leiden), Hermen Visser (gedragsbioloog), Jan Zorgdrager (boswachter van staatsbosbeheer Terschelling) en Arnold Hoogerwerf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s