Crowdfunding geslaagd! / Interview Omrop Fryslan

Onze crowdfundingscampagne is geslaagd! We voelen ons zeer vereerd dat 62 donateurs de moeite hebben willen nemen om ons hiermee te helpen. Het project heeft 83% van het doelbedrag behaald en hierdoor kunnen we de tentoonstelling over Niko Tinbergen en de werking van supernormale prikkels bij mensen op de volledige manier uitvoeren. Op dit moment zijn de vormgevers druk bezig de laatste hand te leggen aan dit tijdelijke veldlaboratorium. Een kleine proefopstelling staat sinds vorige week in onze repetitieruimte en ziet er zeer veelbelovend uit. We hopen dat je in de gelegenheid bent om het project nog eens met eigen ogen te komen bekijken op Oerol, De Karavaan, Fortenmaand Utrecht of Museum Boerhaave.

Luister hier nog een kort interview over de crowdfundingscampagne dat Arnold gaf voor Omrop Fryslân

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s